Een heel gezond en gelukkig 2017

‘Een heel gezond en gelukkig 2017!’ Je zal het rond de jaarwisseling vaak horen zeggen. Maar hoe gezond ben je nou echt? Onderzoek toont aan dat het met de gemiddelde gezondheid slecht gesteld is. Wij helpen je graag om je het hele jaar door gezond en fit te voelen.

Goede en gezonde voornemens

Januari is de maand van de goede en gezonde voornemens. Maar waarom zou je jezelf niet het héle jaar door een spiegel voorhouden? Zodat je niet langer het sociaal wenselijke “Ik sport drie keer in de week” verkondigt, terwijl onderzoek aantoont dat de gemiddelde frequentie van trainen onder Nederlandse fitness-leden op minder dan een keer per week ligt. Of “Ik eet altijd gezond,” terwijl blijkt dat men 180 dagen per jaar gewoon neemt waar hij of zij zin in heeft, en dat is vrijwel nooit een gezonde keuze. Een écht gezond 2017 begint bij het objectief bekijken van jouw levensstijl en het nemen van passende maatregelen om het hele jaar gezond en bewust te kunnen leven.

Goede gezondheid als grootste geluk

Daarin sta je gelukkig niet alleen. DoctorPill.com helpt jou graag om jouw levensstijl te verbeteren en gezonde keuzes te maken; Wat is wel en wat is minder goed voor je? En wat kan je zelfs beter helemaal links laten liggen? Het menselijk lichaam is een prachtig mechanisme dat, gedreven door de juiste mentaliteit en met simpele aanpassingen, snel ten positieve verandert. Start 2017 met de gezonde ambitie om je ook alle daaropvolgende jaren gezond en fit te voelen. Het grootste geluk is een goede gezondheid!

Benieuwd hoe jij jouw gezondheid kan verbeteren? Wij helpen je graag met de juiste begeleiding en passende producten. Neem gerust contact op met Guus van der Meer: guus@doctorpill.com.