Disclaimer

De informatie in dit overzicht is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is in geen enkel opzicht bedoeld als voorschrift, aanbeveling of behandeling. Consulteer uw arts of medisch behandelaar voor gebruik van deze producten indien u zwanger bent of borstvoeding geeft bent, indien u een medische conditie heeft of wanneer u medicatie gebruikt.

De producten, uitingen en beschrijvingen in deze publicatie zijn niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies en niet bedoeld ter diagnose, behandeling, genezing of preventie van enige ziekte of aandoening.

Consulteer altijd uw arts of medisch behandelaar m.b.t. vragen over uw medische conditie of symptomen. Voor onze voedingssupplementen geldt dat sommige vitaminen, mineralen, kruiden of andere nutriënten mogelijk interacties kunnen hebben met receptmedicatie. Consulteer uw arts voor advies. Lees altijd voor gebruik de product labels m.b.t. waarschuwingen betreffende specifieke ingrediënten en gebruik.

Aan de productomschrijvingen kunnen geen rechten worden ontleend. Productomschrijvingen zijn niet geëvalueerd door enige overheidsinstelling en er kunnen geen medische claims aan worden ontleend. Alle beschreven producten zijn bedoeld als voedingssupplementen en producten voor gezondheid en welzijn.

De productomschrijvingen zijn met grootst mogelijk zorg samengesteld. Echter, i.v.m. de vele en steeds wijzigende wetgevingen en mogelijke onvolkomenheden aanvaard DoctorPill.com geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik en overname van enige productomschrijving.

Voedingssupplementen: Vanwege het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen tussen de verschillende chargenummers afwijkingen in kleur en/of geur voorkomen. Deze onderlinge verschillen doen niets af aan de kwaliteit van het supplement.

Wijzigingen in samenstelling of uitvoering zijn voorbehouden.

Productafbeeldingen kunnen afwijken van het origineel.