We houden vrijwel zonder uitzondering van deegwaren zoals brood en pasta. Ze leveren een belangrijk aandeel in onze dagelijks benodigde hoeveelheid energie. We eten ook graag andere koolhydraatrijke voeding zoals rijst en aardappelen. Daarnaast consumeren we veel melkproducten, die behalve eiwitten ook behoorlijk wat koolhydraten bevatten in de vorm van melksuikers. Zonder dat we het ons bewust zijn consumeren we grote hoeveelheden toegevoegde suikers, omdat fabrikanten veel suikers toevoegen aan allerlei producten, zoals soep, diverse “gezonde” vruchten - en yoghurt dranken, muesli producten, allerlei sauzen etc. Nog meer koolhydraten dus.

En de meesten van ons “zondigen” met grote regelmaat en genieten van toetjes, ijs, koeken, chocola, gebak, chips, snacks, snoep, drop en alcoholische drankjes. En veel softdrinks zijn letterlijk suikerbommen. Bovendien gebruiken velen suiker in hun koffie en thee. Vooral in het weekend, op vakantie, tijdens diverse feestdagen zoals Kerst, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Sinterklaas, tijdens verjaardagen, feestjes en partijen, laten we ons gaan, vaak zonder rem. En als we uit eten gaan, naar de bioscoop of gaan stappen, tja, daar hoort “zondigen” deel van uit te maken. Je leeft tenslotte maar een keer. Toch?

Overgewicht & Gevolgen

En de gevolgen zijn goed te zien. Bijna 70% procent van de Westerse bevolking is inmiddels te zwaar, dus jij waarschijnlijk ook. Algemeen gezien is de hoeveelheid calorieën die je consumeert veel meer dan je verbruikt en het overschot wordt als vet opgeslagen. Het is een zichzelf onderhoudend en versterkend proces maar ook een ongezond proces.

DoctorPill.com

DoctorPill.com® is erin geslaagd een natuurlijk hulpmiddel te ontwikkelen dat bijdraagt aan minder trek in het algemeen en aan lekkere trek in het bijzonder om al minder etend gewichtsverlies te bewerkstelligen. De SugarHush blend draagt bij aan een normaal eetpatroon zonder nervositeit van andere hongerstillers.

Het principe van afvallen

Vet verliezen gaat maar op één manier: het moet verbrand worden en daar is zuurstof voor nodig. Dat proces heet Bèta Oxidatie. Vet bevat slechts 10% water, dus daar verlies je weinig gewicht mee. Het lichaam verbrandt het liefst koolhydraten en gaat vooral op vetverbranding over als er weinig suikers in het bloed zijn. Voor rustige en niet al te inspannende bezigheden wordt vetverbranding gebruikt. Daarom is het belangrijk dat je gaat slapen met een normale bloedsuiker want dan kun je tijdens de nacht vet verbranden. Eten na de avondmaaltijd, of drinken van suikerhoudende drank waaronder alcoholische dranken kan beter vermeden worden.

Als je minder eet dan je nodig hebt of/en wanneer je metabolisme, ‘toerental’, wat hoger staat, verbruik je tot 85 gram vet per dag extra. Na verbranding verlaat dit vet uiteindelijk het lichaam in de vorm van koolzuur. Co2 is zwaarder dan de lucht, een ballon die je opblaast valt daardoor op de grond, en de ongeveer 85 gram die je per dag verliest als je vet verbrandt verlies je dus uiteindelijk via de mond. Maar weinig mensen weten dit. Zelfs veel ‘experts’ hebben geen idee hiervan.

De crash diëten waarbij je veel meer dan zes ons per week afvalt zijn derhalve niet gebaseerd op vetverlies alleen. Als je koolhydraatarm gaat eten verlies je veel vocht. Koolhydraten hebben vier keer hun gewicht in water nodig om in op te lossen, vandaar. Ook kunnen crash diëten ten koste gaan van spiereiwit, spiermassa, waardoor je meer afvalt dan die zes ons, vooral in combinatie met het vochtverlies. Maar spiermassa wil je graag behouden want dat bepaalt mede je basaal metabolisme, je toerental. Je hebt een iets hoger toerental als je meer spiermassa hebt.

Een ander nadeel van dat soort diëten is dat je lichaam al na een paar dagen veel minder leptine aanmaakt, een vet verbrandend hormoon, om je vetvoorraden te beschermen. Een mechanisme dat evolutionair voor overleven zorgt. Je stofwisseling gaat op een lager pitje, om de “moeilijke tijden met weinig voedsel” het hoofd te kunnen bieden en zo lang mogelijk in leven te blijven.

Een ander nadeel van dat soort crash diëten is dat als je weer gewoon gaat eten het lichaam met dubbele energie vetvoorraden gaat aanleggen voor de volgende schaarste periode, bekend als het jo-jo effect. Uiteindelijk worden mensen van diëten dikker. Uiteraard kun je door veel te sporten meer dan zes ons vet per week afvallen. Als je uitgaat van drie middelmatig inspannende cardio trainingen van een uur, dan kun je daardoor een slordige 150 gram extra vet verbranden.

Conclusie

DoctorPill.com SugarHush draagt bij aan een normaal eetpatroon. Het neemt de zoetzucht weg en de lekkere trek zodat je geholpen wordt om minder te eten. Om je te helpen je eetgewoonten en je gewicht te normaliseren gebruik je gedurende twaalf weken Doctor Pill.com SugarHush. Daarna kun je de Sugar Hush preventief gebruiken op dagen dat je gemakkelijk te veel eet en drinkt, zoals het weekeinde, vakanties, verjaardagen, feestdagen en wanneer je uitgaat. Neem een half uur voor de maaltijd een capsule met een glas water in.